Hanabi

Nimi: Hanabi Rosewood
Ikä: 16 (synt. 27.9)


Tilauspäivä: 1.9-13
Saapumispäivä: 10.9-13
Malli: Classical White Rabbit

Kustomit:-
Muuta: Cool catin PB-41 Pale Taro Purple chipsit, ripset, Seamaid Happy Camillen peruukki« Silence! Silence in the court! We shall start Alice’s trial! ...Feel Like So.»

Hime-sama


Luonne/persoonallisuus: Hanabi on iloinen ja räiskyvä persoona, mutta hän on myös hyvin yksinkertainen ja hieman hölmökin. Joskus hätääntyessään hän menee lukkoon ja rupeaa puhumaan itsestään kolmannessa persoonassa. Hän uskoo kaikista hyvää, eikä usein edes tajua tulleensa huijatuksi. Hanabi saattaa vaikuttaa luonteensa takia hieman jälkeenjääneeltäkin, mutta sisimmässään hän on ihan normaali tyttö, joka ei vain osaa ilmaista itseään oikein.
Sisarukset: Pikkuveli Stanley ja isosisko Nevian.Menneisyys ~lyhyesti~: Hanabin menneisyyttä ei varsinaisesti tunneta sillä hänet adoptoitiin 4-vuotiaana perheeseen. Ainoastaan hänen syntymätodistuksensa oli tytön mukana tämän löytyessä kadulta hyvin pienenä, mutta siitä ei saatu selvää, kuin tytön etunimi ja syntymäaika. Hanabista näki jo pienenä, että hän oli hidas kaikessa, mutta ajan kuluessa hänestä kasvoi melkoisen normaali. Sisarustensa tavoin Hanabi on myös toiminut mallina, mutta toisinkuin he Hanabi tuntui, jopa pitävän mallintöistä.


Muuta: Hanabin lempinimi Hime juontaa juurensa tämän kotimaahan japaniin. Hänen adoptiosisaruksensa rupesivat kutsumaan häntä Himeksi, koska he tykkäsivät lelliä häntä. Hanabi itse ei tunnu tajuavan lisänimensä merkitystä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti