Yuuta

Nimi: Yuuta Kazuhiko
Ikä: 18 (synt.1.1 )

Tilauspäivä: -
Saapumispäivä: -
Malli: Taeyang Lunatic White Rabbit custom

Kustomoinnit: Vasen kulmakarva, huulet, lävistykset
Muuta: Ripset, Cool Catin -, Lutsin - Peruukki

« I am the storyteller of the evening... Now hurry.... I will take you to the wonderland!! »

Yuuta


Luonne/persoonallisuus: Yuuta on luonteeltaan melko lempeä, mutta periksiantamaton, kun kyseessä on asia, joka on hänelle tärkeä. Niitä tosin ei ole pojalla kovin montaa. Yuuta on pienestä asti ollut ihastunut Eririniin ja saatuaan tietää sovitusta liitosta hänen reaktionsa oli päinvastainen, kuin kihlatulla. Mutta hän tajusi heti, miltä Eririnistä tuntui, joten hän ei ikinä paljastanut innostustaan kenellekkään. Yuuta on tottunut pitämään tunteitansa sisällään. Hän ei useinkaan halua kertoa niistä kenellekkään muulle, kuin Eririnille. Mutta hän ei voi kertoa kihlatulleen tunteitaan, koska hän tietää Eririnin ongelmista, eikä halua pahentaa tämän oloa. Yuuta on siis melkoinen herkkis ulkonäöstään huolimatta. Yuuta ei pidä, jos joku muu kuin Eririn kutsuu häntä Yuuksi.

Sisarukset: Sakaki


Menneisyys ~lyhyesti~: Yuutalle opetettiin jo hyvin nuorena, että hänen tulevaisuutensa olisi sama, kuin hänen isällään.  Että hän perisi firman heti täytettyään 18-vuotta. Yuuta ei ollut koskaan kiinnostunut perheen firmasta, eikä hän oikeastaan tänäkään päivänä tiedä täysin, mitä siellä touhutaan :'D. Yuuta ei ikinä mennyt firmaan isänsä mukana, koska hän halusi oman tulevaisuuden. Tulevaisuuden jonka hän voisi jakaa erään tietyn ihanan neidon kanssa. Yuuta saikin tietää, että hänen toiveensa toteutuisi -hänet kihlattiin Eririnille heidän vanhempien toimesta. Yuuta oli haltioissaan, kun viimeinkin jokin asia meni kuten hän halusi. Mutta hän ei kyennyt näyttämään tunteitaan kenellekkään. Täytettyään kuusitoista Yuuta alkoi hankkimaan lävistyksiä, värjäämään hiuksiaan ja pukeutumaan erilailla, kuin ennen. Hänen vanhempansa olivat ihmeissään nuoren pojan muutoksista, mutta päättivät olla puuttumatta hänen asioihinsa. Yuuta ei itsekkään osannut ikinä selittää, mistä moinen muutos johtui.

Muuta: Yuutalla on samanlainen kihlasormus vasemmassa nimettömässään, kuin Eririnillä -hänen kihlatullaan. 
Yuuta on ostettu käytettynä. Yuuta oli jo ostettaessa kustomoitu. Puhdistin tosin edellisten omistajien tekemät kustomit ja uudistin pojan huulet ja vasemman kulmakarvan. Sekä tietty lätkin lävistyksiä. Olen Yuutan kolmas omistaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti