Makoto

Nimi: Makoto Hiroshi
Ikä: 16 (synt. 24.11)Tilauspäivä: 17.2-14
Saapumispäivä: 24.2-14
Malli: Taeyang Raiki 

Kustomoinnit: Face up (by;oceana)
Muuta: Cool catin PB-D10 chipsit, ripset, FMDLL K-002 Sweet Milk peruukki(suoristettuna)

«Hi Lady,  your eyes are so beautiful... I won't let you go tonight... Is that okay?» 

Pink don't u think?


Luonne/persoonallisuus: Makoto ajattelee aina hyvin tarkkaan, mitä sanoo. Jokun voisi kuvailla Makoton luonnetta, jopa röyhkeäksi ja törkeäksi, mutta todellisuudessa hän on hyvin hienovarainen ja mieluummin vihjailee asioista, kuin sanoo suoraan, ettei pidä toisesta. Yleensä hän on kuitenkin ystävällinen ja pitää muista ihmisistä jollain tasolla. Makoto on myös hyvin laiska ja hän on tottunut siihen, että kaikki pitävät hänestä, koska yleensä hän on muiden mielestä upea ja muut haluavat tehdä häneen vaikutuksen. Sen takia Makoton luonne on hieman kieroutunut, eikä moni saa todellisuutta selville. Hän tulee toimeen hyvin tyttöjen kanssa, mutta vain muutamat pojat pääsevät hänen 'kavereihinsa'. Makoto ei koskaan luota täysin kehenkään.
Sisarukset: Ookami & ~coming;)~


Menneisyys ~lyhyesti~: Makoto syntyi Ookamin kanssa samaan perheeseen, mutta toisinkuin veljensä hän ei ole uudestisyntynyt. Eli hänellä ei ole muistikuvia edellisestä elämästään. Makoton menneisyys on melko ikävä sillä hän ihastui väärään ihmiseen väärään aikaan ja heidät erotettiin toisistaan, kun tämä joutui muuttamaan vanhempiensa mukana. Makoton sydän murtui, eikä hän ole sen jälkeen ollut kenenkään kanssa liian läheinen. Parantaakseen sisäisiä haavojaan Makoto matkusti veljensä perään.


Muuta: Makotolla on ollut ainekin kaksi aikaisempaa omistajaa, mutta minä tulen olemaan melko varmasti hänen viimeinen omistajansa :3.
Oceana, joka on loihtinut makoton face upin löytyy ainekin pullipsuomesta ja flickristä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti