Haruka

Nimi: Haruka Takaya
Ikä: 16 (synt. 26.1)

Tilauspäivä: 11.7-14
Saapumispäivä: 18.7-14
Malli: Taeyang Steampunk Gyro
Kustomoinnit:-
Muuta:FMDLL 1112 (Cherry Wine) peruukki,

«My mechanical body removes its gear.... Everything in the world will be ruled. My huge WUNDERKAMMER (Wonder Chamber)!!» I can get you a flower if you want...

Luonne/persoonallisuus: Haruka on hyvin ahkera ja tunnollinen poika. Hän pyrkii aina miellyttämään kaikkia ja saattaakin vaikuttaa alistuvalta tyypiltä vaikka onkin melko diktaattorimainen lopulta. Haruka ei ole erityisen pitkävihainen, eikä muutoinkaan tykkää riitelemisestä, kuin veljensä kanssa. Muutoin hän yrittää aina olla sovelias. Hän pyrkii puhumaan totta aina, kun vain voi sillä hän ei tykkää valehtelusta, mutta hän joutuu usein kaunistelemaan totuutta muiden vuoksi.
Sisarukset: Dai


Menneisyys ~lyhyesti~: Haruka on Makoton lapsuudenystävä, josta tuli yläasteella Makoton poikaystävä. Eräänä päivänä tämän perheen oli kuitenkin muutettava yllättäen pois vanhempien töiden takia. Haruka ei ehtinyt kertomaan Makotolle mitään asiasta, koska hänen isoveljensä Dai esti häntä, joten Makoto luuli, että hän ei välittänytkään alunperin hänestä yhtä paljon, kuin Makoto Harukasta. 


Muuta: Haruka ja Dai ovat kaksoset, joista Haruka on nuorempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti