Verona

Nimi: Verona Rich
Ikä:19 (synt. 16.4)Tilauspäivä: 14.7-14
Saapumispäivä: 16.7-14
Malli: Pullip Hello Kitty
Kustomoinnit:-
Muuta: Cool catin PA-16(?) chipsit, ripset, obitsu 27cm SBH-S white, FMDLL 1093G (Gray Purple) peruukki


«Kitty I love... I gonna be her! .....feel like so.» 

New profile pic for Verona

Luonne/persoonallisuus: Verona on haaveilija, joka joskus eksyy pois oikeasta maailmasta. Hän uppoutuu usein kaikkeen täysillä, eikä pysty tekemään montaa asiaa samaan aikaan. Verona on hyvin kiltti ja lempeä tyttö ulkoa, mutta hän rakastaa juonittelua ja kujeita ja saattaa olla hyvin pisteliäs puhuessaan. Useimmiten hän ei kuitenkaan tarkoita mitään pahaa vaan tekee tarkoituksettomasti itsestään piikittelevän ja usein pyytelee anteeksi sanojaan. Tekojaan Verona ei pyytele anteeksi, sillä ne hän harkitsee pitkään ja mutkikkaasti, silti hän päästelee sammakoita suustaan.
Sisarukset: Jamie & Natsuki


Menneisyys ~lyhyesti~: Veronan menneissyydestä ei voi kertoa paljoakaan paljastamatta muuta, joten olen siitä jonkin aikaa hys hys ;). 


Muuta: 12päivä juttelin myyjän kanssa ja sovin ostosta 14pv maksoin hänet :3. Olen Veronan neljäs omistaja ja toivon mukaan myös viimeinen.

6 kommenttia:

 1. ägh >.< Verona on niin täydellinen !<3

  VastaaPoista
 2. Oi ui ! x3
  Tää Verona on niin ihana c:: Pullip hello Kitty on vaan niin söpö malli ja KU luin tän mallin nii oli pakko tietty lukee koko jutut mitä oot tähän profiiliin kirjottanu ;3 ♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡ wow että olet jo siis nuken neljäs omistaja o0o ....
  T:Siniapila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Waah, kiitos♥. Itse en tykännyt Hello Kittystä erityisemmin, ennen kuin hankin Veronan >.<. Ne kulmakarvat on vaan niin paksut ym, mutta heti, kun sain nappisimmun paketista ulos niin olin kyllä myyty :'D.

   Poista