keskiviikko 28. elokuuta 2013

Suunnitelmissa...

Ensimmäiseksi Rosen nukkesuunnitelmat. Eli kuvassahan on Pullip Regeneration Noir. Rose on suunnitellut hankivansa sille joko M tai S kokoisen sbh-obitsun ja kollaasissa näkyvän Happy Camille peruukin. Silmiksi kaunotar saisi pale brown chipsit.

Kaikki 'taustat' ym on jo aikoja sitten päätetty, mutta kaipaavat ehkäpä hiomista.Sitten Mousen suunnitelmat. Ensimmäisenä Isul Light. Peruukki pysyisi mahdollisimman kauan samana, mutta kunnon huonotessa mahdollisimman samantyylinen tulisi tilalle. Chipseinä tulisi olemaan vihreät PB-02. Obitsu 23cm male vaihtuisi, joko hybridinä taikka kokonaan, koska isuleilla on karmeat polvi/kyynärnivelet ja tämä ei viihtyisi noin peittävissä vaatteissa vaan hieman normaalimmissa...

Tälläkin on kaikki muu jo valmiina, kuten Rosenkin Noirilla.Toinen nukke olisi Pullip Classical White Rabbit. Hänen obitsunsa olisi todennäköisimmin S. Silmiksi tulisi DB-Colored  PB-D02 eli kaksiväriset violetit chipit. Ja peruukiksi tulisi Angell Studion laventelin ja sinisen värinen kihara peruukki.

Nämä nuket tulevat siis viimeistään tämän vuoden lopussa, joulukuussa (no ainekin ne toivon mukaan tilataan silloin) mutta kukaties saammekin ne aiemmin ;). Emme aio manata huonoa onnea kirjoittamalla muuta, joten siinä se.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti