torstai 12. syyskuuta 2013

Oh my goodness

Paketti saapui 10.9 eli tiistaina!


Paketti

Tältä se näytti :D

Sisältö

Tälläistä se sisälsi :3 iiiih!

3

Ja pari pakettikuvaa, oih. Eli pakettihan sisälti Stanleyn, Nevianin ja Hanabin. Elikkä yleisimmiten Isul Light ja Principessa ja Classicall white rabbit pullipit.

3

On ne niin kauniit. Paketit siis. Sisältökin on ihana<3. Tuossa näkyykin hieman käsiä 27cm obitsulle ja kengät jotka tarkoitettiin Mirulle ja Yamille, mutta eivätköhän Hanabi ja Neviankin saa niitä lainailla.
Yllätyimme pään koosta todella kovasti. Tiesimme että melkein jokainen on yllättynyt siitä, miten suuri se on ja yritimme hahmotta vaika millä sen kokoa, mutta kun sen sitten saa eteensä niin ei voi olla yllättymättä!

Light

Stanley on Mousen.
Principessa

Nevian on Rosen.

CWR 

Ja viimeisimpänä Hanabi, joka myös on Mousen.

Obitsu

Käsiä ja kengät. Tilasimme etukäteen plasticpopilta kädet, sillä kehoja meillä ei ole vielä. Yllätyimme kyllä hieman näidenkin koosta :D. Kengät ovat väljät 23cm obitsulle, mutta pysyvät kyllä hyvin jalassa ja sukat takuulla auttavat asiaa. Yhdessä kädessä oli muuten, jokun karva sisällä :s revimme ulkona olevan osan irti mutta sisälle jäi hieman sitä... Hyh.

Principessa

Vielä viimoinen lähiotos Nevianista ennen vapautumista.

Hanabi

Hanabi 

Hanabi 

Nevian 

Nevian 

Stan

Stanleyn jalat ovat kamalan heikot. Stan ei pysty seisomaan ollenkaan D:. Jalat ovat siis nilkoista niin löysät että ne heiluvat eestaas. Hankimme Stanille obitsun, luultavasti 27cm slim 23cm näytti aika hurjalta. Siis hirveän pieneltä!

Ompelimme eilen vaatteita ja otimme heidät ulos stockeistaan (hyvä on, Stan ja Hanabi joutuivat Moussen mieleenkiinnon kohteeksi paketin avauksen jälkeen ja Hanabilla oli lainamekko ensimmäisenä iltana jo päällään). Stan sai pitkälahkeiset skottiruudulliset housut ja Nevi ja Hime saivat hameet ja tuubitopit.

Parempilaatuisia kuvia saamme vasta myöhemmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti