tiistai 3. joulukuuta 2013

Ulkona on lunta.

Jep. Ulkona on nyt pysyvä lumi ja joka päivä on kamala lumituiske. Ja aamulla, kun aurinko paistaa kauniisti iskee sellainen v17u7u5, että en edes kehtaa kirjoittaa. Oi miksi minulla ei ole kameraa :/. 
No lohduttaudun katselemalla ensilumen aikaan (joskus kaksi kuukautta sitten?) otettuja kuvia. Tuo lumi suli nopeaan pois, eikä sitä paljoa ollut, mutta oli se nättiä.
Eikä sanaakaan siitä, että Stanley olisi lellikki D:. En vain mahda mitään sille, että nuo kädet♥ 
Lisäksi se on ainoa, jota jaksoin raahata mukanani tuolloin. Mutta ei hätää, kyllä Nevistä ja Himestäkin tulee kuvia :). Myöhemmin.

Krhm... Pahoittelen jo alkuun asiaa, jonka huomasin vasta muokatessa kuvia. 
Stan katsoo melkeimpä kokoajan samaan suuntaan (vasempaan, eli tietokoneen ruudulla oikeaan) ja asennotkaan eivät kovin usein vaihdu U___U. 
Puolustuksekseni sanon, että se oli ensimmäinen kuvauskertani kahden Stanin kanssa.
Olen liian tottunut liikkumattomiin silmiin ja ihailen jokaista asentoa (erityisesti käsien asentoja, oi miten ne tuovatkaan elävyyttä Staniin ♥___♥) aivan liikaa n____n......
Lisäksi mainitsen sen, että en nykyisin osaa kuvata tuolla putkella ollenkaan D:.
Mutta nyt tylsästä päpätyksestäni (onko se edes sana...) kuviin. Koittakaa nauttia.
Ette tosin välty välikommenteiltani....Untitled

Juu... Stanilla (kuten muillakin) oli jouluhattu jo, ennen marrakuutakaan u___u...

Untitled 


Untitled


Roses are red....


Tämä on siskoni ottama kuva♥ Stanley ja ruusut sopivat hyvin yhteen. Aivan pakko muuten tässä vaiheessa sanoa pahoittelut myös käsissä olevista papereista >.<. Keksin vasta myöhemmin paremman tiivisteen niihin.


Untitled

Ylläoleva kuva oli ensimmäinen valoisan aikaan otettu ulkokuva, tai no ensimmäisiä. Tässäkohtaa pelleilin valkotasapainon kanssa. Pidän tästä viileästä tunnelmasta. Mutta se ei sovi muutoin kuviin :>.
Alla hyvin surkea todiste siitä, että S seisoi aidalla. Se todella seisoi. Ja otin innoissani siitä kuvia, kunnes se yhtäkkiä teki voltin ja melkein lensi. Sain onneksi käteni Stanin ympärille, ennen kohtalokasta kuolemaa :l.

Untitled


Untitled


Untitled


Untitled 

Lähdimme metsään. Stanilla kieltämättä oli vähän viileät pukineet päällä c:.

Untitled 


Untitled 


Untitled 

Löysin ihania... Puita? Niissä kasvoi lahottaja(?)sieniä.

Untitled 


Untitled


Untitled


Untitled

Tämän kuvan ottaminen oli todella hankalaa. En nimittäin katsonut ollenkaan, minne kamera tarkensi. Sillä Stanley oli melko matalalla. Toivottavasti tajusitte, mitä selittelen >_____<.

Untitled 

Tämä kuva on lempikuvani. Minä sitten inhoan noita käsiä, jos jokun kysyy.... :>.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti