maanantai 24. helmikuuta 2014

Nothing. But little something.

Noin 10.20 kahdeskymmenesneljäs helmikuuta. Aamulla. Olin juuri painamassa päätäni tyynyyn ja käymässä nukkumaan, koska olin saanut kirjan luettua. Mutta sitten kuulin ulkoa auton ääntä ja raotin verhoa. Siellä se oli. Jokaisen paketin odottajan pahin vihollinen ja paras ystävä. Postiauto. Ajattelin, että en mene ottamaan posteja vastaan, ettei se vaan tuo pahaa onnea ja odotin, kunnes parin minuutin päästä äiti huusi, että minulle tuli postia. Se oli viimeinkin tullut tänne. Ja voitte uskoa, että se oli nopein pukeutumiseni ikinä ja puolen aikoihin istuskelimme jo autossa ajamassa kohti postia :D. 

Postissa kävelin typerä virne kasvoillani kassalle ja katselin, kuinka vanhahkon oloinen kassaneiti(vai rouva.. en tiedä, eikä oikeastaan kiinnosta X3) haki minulle osoitetun paketin. Oli raahannut äidin mukaani ja ihmettelin hänelle ääneen paketin kokoa ja söpöjä 'fragile' ja 'handle with care♥' kirjoituksia :'). Kun viimein pääsin kotiin (tässä välissä käytiin vaikka missä) avasin paketin ja yllätyin, että sain laatikon mukana :D. Kiva yllätys ihmiselle, joka ei kysele mitään... Paitsi kuvia ja postikuluja :d. Ja voi, kun paketti oli purettu niin kaunis ilmestyshän sieltä tuli esille. Makoto nimittäin ;). 

Maksoin pojun 17päivä ja hän lähti torstaina 20päivä tänne päin. perjantaina paketti oli jo postissa, sillä saamassani ilmoituksessa oli 21.2.2014 leimattuna... Ah olisin murtautunut postiin viikonloppuna, jos olisin tiennyt Xd. Mutta kaikki hyvin ja neljäs nukkeni on liittynyt joukkoomme. Mutta jotta elämässä olisi jännitystä saatte hänestä kuvia vasta, no paljon myöhemmin ;).

Ja nyt, kun tämä kaikkia hyvin paljon kiinnostava jännäri on loppu saatte katsella hieman kuvia rilakkuma re-mentistä ja Yamista ja Mirusta ulkoilemassa :3. 
Hope u like.
Rilakkuma re-ment
Rilakkuma re-ment Rilakkuma re-ment Rilakkuma re-ment Snow angel Snow angel Snow angel Cold? No. Snowy hairs New heels Wind Building Something Not really anything Finish

Juu yrittäkää ignoorata suurin kauhuus nimeltä Mirun Olkavarsi :d. Yämh...
Ja juu, lupasin sisaruksia tähän postaukseen, mutta ehkäpä ensikerralla...
Nyt tuntui enemmän siltä, että haluan postata Mirusta ja Yamista.
Ja tiedän, että osalle tulee kylmä katsellessa mekot päällä ulkona killuvia nukkeja, mutta tämä kaksikko ei paljoa välitä, onko ulkona kuuma vaiko jäätävää ;).
Tulipa tästä melkoinen romaani.. No koittakaa kestää c:.

Ja loppuun taas kasa give mainoksia :).
Blogi kuvassa linkki giveen.


Tästä linkki blogiin ja kuvassa linkki giveen :3.


Kuvasta blogiin ja giveen tästä näin.

6 kommenttia:

 1. Apua, aivan ihania kuvia :333 ♥

  VastaaPoista
 2. SINUT ON HAASTETTU:

  www.vaahtokarkkisaaret.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh :o. Kiitos ensimmäinen kerta, kun minut haastetaan X3.

   Poista
 3. Huikaiseva laatu ja nuo tilatut bootsit on iiihanat ! <3 ; 3 ;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mirun bootsit on itseasiassa kohta vuoden vanhat :D.(kanikin ehti pahoinpitelemään niitä :c) Mutta kiitos:3♥.

   Poista