torstai 6. maaliskuuta 2014

Stan-chan I adore you♥!

Mä olen oppinut jotakin. En mitään kovin upeaa ja syvällistä tai muutenkaan mahtavaa. Oon oppinut karsimaan kuvia. Musta se on aika vaikea taito, kun pidän lähes jokaisesta kuvasta, missä on jokun nukeista :d. Kuvien tekninen taso ei niinkään ole tärkeää vaikka laadukkaat kuvat on kivempaa silmille. Mutta sisältö tuntuu lopulta olevan se tärkein. Mutta oivoi miten vaikeaa oli valikoida näin vähän kuvia kun niitä oli ainekin kolminkertaisesti enemmän. Ja vieläpä Stanley :I. Se vain lisäsi vaikeutta valita...

Dreaming Nothing inside Hello you Sad feelings Lonely feelings Somewhere Bad really Lying

Mä tunnun aina huomaavan kuvissa, jonkun vian, kun laitan ne tänne. Nyt vika on Stanleyn silmissä. En tajua miten ne menevät noin...
Onneksi nyt on lämpimät ilmat niin voin ensikerralla saada hieman monipuolisempia kuvia, ilman, että varpaat jäätyy hangessa.
Tai ainekin toivotaan niin :).
Makoto tulee näytille varmaan jossakin vaiheessa ja tiedän, että se saattaa hieman hämmentää eräällä tärkeällä tiedollaan hieman ;>.

P.s. miten musta tuntuu, että mun kaikki nuket on aina vaan poikia D:. En ole Hanabin jälkeen kotiuttanut yhtäkään tyttöä vaikka suunnitelmissani on neljä sellaista jo kauan ollutkin... Ja nyt siellä on jo kaksi poikaakin :d. Toinen niistä tuli mullekkin yllätyksenä, mutta Makoto vaatii sitä niin enhän mä viitsi kieltäytyä.

P.s. kyllä. Mun nukeilla tuntuu olevan oma tahto. Sanokaa mitä sanotte X3.

2 kommenttia:

 1. Awwws, suloisia kuvia o u o
  Tykkään tästä herrasta kovasti c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii kiitos :3.
   Stan on kyllä kivasti lellitty poika :d.
   Kengät ja kaikki tuntuu aina tulevan sille ensimmäisenä ^_^...

   Poista