lauantai 13. joulukuuta 2014

I'm back

But is it a good thing?

Jupsis hupsis olen taas kotona, mikä tarkoittaa sitä, että blogi aktivoituu (lol) taas normaaliin tahtiin :D.
Eli suomeksi; rupean postaamaan ainekin kerran viikossa.
Mutta mutta... otin tänään ryhmäkuvan, joka... No päättäkää itse onnistuiko vaiko ei :'D.

2014 Group

Kuten huomaatte yli puolet toljottee ihan muualle kuin kameraan X). Luca ja Stan katselee kauhean ylös, myös Ôkamin nassua olisi pitänyt kohdistaa enempi alas...
Kei peittää pehkonsa kera puolet Makoton kasvoista ja Dain pönötys on suorastaan loistava :'D!
Ehkä onnistun joulukuvassa sitten paremmin. Vielä kymmenelle pitäisi keksiä jouluista puettavaa, joten ongelmia tiedossa 10pv ajan minulle c:.


Burgers

Sisko osti joskus viikkoja sitten hampurilaisia nukeilleni ja Haruka syleili kaikkia ^-^.
Ja kyllä, puolet tän postauksen kuvista on ollut instassani, joten anteeksi, jos ne siellä olette nähneet, mutta onhan nää parempia laadultaan, kai.

  Doggystyle 

Wääps, meille tuli tällä viikolla tuota patsastakin pienempi uusi perheenjäsen, joka on samaa rotua, kuin tuo patsas.
Luca ja Stan tuntuu tykkäävän tuosta (se on btw pankki) ja ihan pinkku tietona, tän päällä neitokaiset istuksii ryhmäkuvassa ;).

  Kitties

Ja eräs ilta kaksikko leikki olevansa söpöjä ja kelli matolla, kuin kissan poikaset.

Olen muuten super pahoillani, että en ole postannut johonkin reiluun kahteen viikkoon -ja herranjestas teitähän on tullut jopa lisää tällä aikaa, kun olen ollut epäaktiivisimmillani *O*.
Nyt toppijaksoni on ohitse ja voin kohta aloittaa loman, joten aikaa riittää nukeille yllin kyllin.
En malta odottaa, että voin ottaa joulukuvasia kunhan kaikki on saanut uutta puettavaa :>.
Ensi kertaan.


8 kommenttia:

  1. Tervetuloa takaisin! :33 Ihania kuvia taas, etenkin hampurilaiskuva on hauska!
    Voiiiii sinäkin olet saanut koiran~ Onnittelut~! Onkos kyseessä siis skotlanninterrieri (päätellen pankin muodosta) vai valkoinen länsiylämaanterrieri (vaiko jokin muu)? Kohta kihahdan koirakuumeeseen kun jokapuolelta tulee koiransaapumisuutisia. x3 Mutta valokuvaa jos saisi pienestä pyytää? ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiitos :3♥. Koiruli ei tosiaan ole minun omistuksessani vaan siskojeni ja asusteleekin eri osoitteessa, mutta kuuluu kyllä samaan perheeseen :>(minunkin olisi tarkoitus ensi vuoden puolella kotiuttaa omani, viimein). Kyseessä on valkoinen länsiylämaanterrieri -ja usko pois, kyllä tuo pankkikin myydään 'westie'-nimellä :'D onhan sen korvat hieman kehnot ja helmat hitusen pitkät, mutta mutta X3.
      Voin laittaa kuvaa pikkuisesta jouluna, kun siskot tulevat takaisin ja saan paparazzata häntä :3.

      Poista
  2. ihana ryhmäkuva :"3
    söpö tuo viimeinen kuva ^3^

    VastaaPoista
  3. Waau, ihana postaus :3 ♥
    Hei, tottakai on hyvä juttu et palasit, aloinkin jo ihmettelemään missä siun postaukset on ; - ;
    Toi eka kuva reaktioni oli " ... omg kuin paljon nukkeja o_o" mut musta tuo kuva on onnistunut ja suloinen, mä tiiän et on ihan kamalan vaikeeta saada kaikki nuket kattoo kameraan, varsinkin jos lauma on nuin iso ... mä en onnistu siinä edes kolmen kanssa, heh.
    Sun laumas on ihanan värikäs, tykkään kun niillä kaikilla on niin erinväriset peruukit ja sit yhdessä ne luo semmosen "woow" tunnelman ! > 3 <

    Eikä ihan super söpöjä pikku hamppareita, just täydellisen kokoisia pullipeille ja perheenjäsenille !
    Herranjumala Haruka on yyber suloinen, rakastan noita punaisia hiuksia ja sinisiä silmiä, ne luo omanlaisen vaikutelman, ja se vaikutelma on ihana. ; - ; <333


    Awww, Stanley ja Luca on ihan yyber söpöjä yhdessä, tykkään kamalasti molemmista kuvista + molempien vaatteet apua ihanat, pitää hankkii jostain munkin nukeille kaulaliinoja ja pipoja ! c:
    Muttamutta, toivottavasti postaat taas pian, ja toivottavasti mun kommentti ei ollut kovin sekava :---DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Awnhgh, kiitos <3.
      Olin tosiaan kuusi viikkoa siskoilla nukkejen kera ja kuvia tuli yötöiden takia otettua vähäisesti, kun olin niin väsynyt päivällä ja pimeä tuli nopsaan ;^;. Itse en jaksa nykyisin edes yrittää ryhmiksissä laittaa kaikkia katsomaan kameraan, mutta sitten se jää häiritsemään X3 -olisi kiva jos ne kuitenkin näyttäisi hitusen luonnollisemmilta :d. Vaikka on tämä varmaan onnistunein ryhmis tähän saakka^^.
      Ihanaa, että tykkäät heistä :>♥.

      Awn, kiitos *^* Harukan hiukset ja simmut on ehkä ainoat joita epäilin kauheasti, että sopiiko ne, mutta ajan kanssa olen tottunut ja oppinut tykkäämään niistä :'D. Joten on ihanaa kuulla, kun muutkin pitää, enkä ole ainokainen♥.

      Hwngh mun täytyy myöntää, että olen samaa mieltä ja siksi kuvaan tätä kaksikkoa ja paljon Xd. Luca ei pistä pahakseen, mutta Stanley ei oikein välittäisi -I think... Kaulaliinat ja pipot on kivoja :3. Stanleyn pinkki huivi on vaan kankaan suikale ja Lucan huivi ties minkä lelun. Lucan pipon olen sentään itse väkerrellyt ^.^.
      Postaan luultavasti liiankin pian :'D. Ja ei ollut yhtään sekava kommentti♥.

      Poista