tiistai 16. joulukuuta 2014

When you wish a angel in a jar...

...be careful  because you can't never be too sure about where it will take you.

Juups c:.
Kuvailin sunnuntai iltasella ja maanantaina ja ajattelin tulla postaamaan teille nämä kuvat, kun ovat vielä melko uusia.
Pahoittelen syvästi kuvien keltaisuutta, mutta kuvasin tosiaan iltasella ja valaistus on huoneessani todella kehno, enkä viitsinyt muokkailla kuvia liikoja U___U'.
Toivottavasti tykkäätte, sillä vuorossa on pikkuruinen... Hmmm... Tarina?
Ja muutama kuva eräistä pojista, jotka oli ilmeisesti joulutunnelmissa, koska jouluvaloja käytettiin ja jopa tonttulakki pääsi erään pähän :o...
Loppu viikko taitaakin kulua siinä, että ompelen ja suunnittelen kiireellä vaatteita pikkuruisille, ehkäpä pitää käydä myös pitsi ostoksilla.

Tähän pitäisi ehkä-varmaan-kait laittaa jonkinmoinen varoitus, mutta koska en jaksa-viitsi-olen-hirveän-laiska ja koska luulen, ettei ketään tälläinen haittaa niin enpäs laita >:).


  Wtf Ron

Umh

Omg this is so embarrassing >////////<

Glasses 

 Dumpsista >////////<.
Ronald sai viimein lasit päähänsä, kun keksin, miten ne saa siellä pysymään (hah myös reilun 6vk venytys auttoi kivasti :D).
Dai on kyllä kiva poika, kun sen simmut kimaltelee ja on niin eloisat :>.
Mutta mennäänpäs siihen pikkuiseen tarinaan, joka syntyi täysin vahingossa, kun maanantai-iltana ryhdyin kuvaamaan Stanleyta ja Lucaa.


Angel in a jar

I wished an Angel in a jar

I wished an Angel in a jar.

And my wish came true

And my wish came true.

And when I saw him I wanted another wish

And when I saw him I wanted another wish.

That wish was to save him

That wish was to save him.

And so I did -I saved him

And so I did -I saved him.

I helped him to get out of the jar

I helped him to get out of the jar.

And I noticed something 

 And I noticed something.

He was an Angel but when you wish an Angel he will fall out of the heaven

He was an Angel but when you wish an Angel he will fall out of the heaven.

And so he was Fallen Angel

And so he was Fallen Angel.

And I became his Devil

And I became his Devil


~______________________________________________________________________________~



Hih, sellainen se :'>. 
Luca kaatoi jopa hyllyn pelastaessaan pientä enkeliä, ja nosti sen takaisin ylös... mutta jätti sotkut minun siivottavaksi. Mur.
Olen muuten hirveän pahoillani tönköistä posetuksista, mutta isuleiden nilkat on niin kamalan löysät, eikä yhdellä jalalla seisominen olemattomalla tuella ole Lucan vahvin puoli D:.
Toivottavasti tykkäsitte kaikesta huolimatta^^'.
Minulla oli hauskaa kuvata tuota, joten en ole liian pettynyt lopputulokseen. Olisin itseasiassa tehnyt pidemmänkin, mikäli kamerani ei olisi varoitellut akun loppumista >:.
Mutta ensi kertaan~heipsun♥.

10 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! <3 nun

    cheerful-doll.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Aaw miten ihania kuvia sulin niille täysin :3 <3

    VastaaPoista
  3. omg vähän ihana toi shootti ja noi vikat sanat ♥

    VastaaPoista
  4. Oiii ihania kuvia~ :3 Tykkään tosi paljon~ <3 Hirmuisen suloisia. Ja enkeli purkissa-idea on mainio. Lempparini on ehdottomasti "And so he was Fallen Angel."-tekstin yläpuolella olevasta kuvasta. Kameraan katsovan nuken (olikos hän Luca, tuo tummahiuksinen?) ilme on jotenkin niin intensiivinen ja tuntuu naulitsevan katsojan paikoilleen.

    Olenkohan kysynyt tätä joskus aikaisemmin, en muista yhtään! Mutta kuitenkin; mistä Ronaldin peruukki on kotoisin? :33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiitos :>. Ja juu, kyllä vaan, hän on Luca ^3^. Yllätyin itsekkin, miten kuvista tuli tuollaisia... Hieman... Eloisia :'D.

      Ronnyn peruukki on Lutsilta tilattu, se on samaisa kun hänen serkullaan Jamiella, joka on siskoni nukke :3. Jamien peruukki tosin on paljon parempi, en tajua miksi, mutta sen laatu on jotenkin paljon tasaisempi ja muoto parempi vaikka on Ronyn peruukkikin ihan ok :D. Olen tosin harkinnut mallin muuttamista, koska lasit, mutta ehkäpä hankin vain jotakin, millä hiukset saa pois silmien tieltä ^___^'. (Btw, kiitos kun kysyit, sainpahan muistutuksen laittaa noiden profiilit kuntoon ja julkaisuun, sieltä löytyy sitten peruukin tarkempi nimi ;3 -vaikka helposti tuo löytyy sieltä Lutsin 9-10'' heat resistant peruukeista).

      Poista
  5. Apuah, taas niin ihania kuvia siulta ♥ Rakastan muuten ton blondin taen silmiä, voiko ihanempia olla *o* Anteeksi, en vaan muista nimiä >.< Ja kommentointikin on ihan jäänyt, johtuen kiireestä... ja ehkä laiskuudestakin pikkaisen >n< En ole bloggerissa pahemmi pyöriskellyt, koko joulukuu mennyt multa ihan ohi :D
    Ja siis niin suloisia kuvia, sun isuliset on söpsöjä ♥ En osaa enää kommentoida, oon tässä lukenu 4real noin 200 postausta koska oon vähän jääny jälkeen, nyt oon loppumetreillä mutta vieläkin on jäljellä ainakin kymmenen blogia... Kyllä mä onnistun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos X3♥. Tarkoitatkohan Daita :D(sillä on persikkainen peruukki, mutta muita blondin näköisiä taeyangeja mulla ei olekkaan :/)? Tykkään itse ainekin sen simmuista, niinkuin melkein kaikkien muidenkin :'D Simmut on kivoja <3. Itselläni on sama vika kommentoinnissa ja postauksessa, en käy koneella paljoa, kun on niin paljon muuta :L. Mutta yritän nyt ryhdistäytyä, kun on lomakin!

      Aawn, kiitos <3. Luca ja Stan on kivoja poikia, Keistä en viitsi sanoa, kun en ole vielä selvillä onko se kiva vaiko sellainen kiva-pahis-wnb :'D. Blogimaratoonit on hei kivoja, toivottavasti onnistuit (y) >/////>!

      Poista