lauantai 16. maaliskuuta 2013

Home sweet home

Kyllä vain! Nuket saapuivat viimein tänään Meille! Rose nouti kaverukset postista joskus hieman neljän jälkeen. Kun Rose sitten saapui meille napsimme pari (todella laadukasta ja upeaa mahtavaa)kuvaa paketista ja aloimme avaamaan pakettia. Kun paketti oli auki, repäisimme suojaavan paperikerroksen pois ja siinä nuket tapittivat meitä
. pakettipaketissa 2

Sitten purimme luonnollisestikkin paketin pöydälle, napsimme lisää -ah niin laadukkaita ja kauniita :D- kuvia ja avasimme tytöt paketeista. Minä pelleilin hieman obitsun ja sen suloisten käsien kanssa tässä vaiheessa aika kauan... Rose oli kiinnostuneempi mini-Yamistaan. Jonka jälkeen ihastelimme niitä kymmenisen minuuttia ja riisuimme ne ja aloitimme peruukin repimisen. Minä sain tehdä tämän homman -Rose parka ei uskaltanut. Peruukit olivat TODELLA tiukasti kiinni ja sainkin vähän huhkia niiden irrottamisessa, mutta lopulta molemmat olivat kaljuja :>. Jätin edestä hiukset kiinni, joten ei ollut vaikeaa asetella niitä paikoilleen.


poissa paketista Obitsu obitsupelleilyä yamin pään sisältö

Tämän jälkeen tulikin monta -siis todella MONTA- tuntia kestävä ruumiiden vaihto -kuulostipa karulta. Ensiksi kieputimme kaulaosaan runsaasti silikonilenkkejä ja irrotimme pikkuruumiit päistä. Tämän jälkeen asettelimme ruumiit kahden pääkappaleen väliin hyvin ja ruuvasimme pään takaisin kiinni. Ei ollut niin helppoa, miltä kuulostaa. Ensin yritimme kahdestaan monta tuntia, sitten Rose kokeili itsekseen ruuvailla Mirun pään ja onnistui sitten hän ruuvaili Yaminkin pään ja molemmille saatiin näin toimivat vartalot. Tämän jälkeen minä kiinnitin peruukit kunnolla päähän takaisin. Siistimme tyttöjen hiuksia hieman -tosin ne ovat vieläkin sekaisin- etsimme vaatteita (olin ehtinyt viedä kaikki Roselle...) ja puimme heille seuraavissa kuvissa esiintyvät asut. Yamin housut eivät olleet kovin hyvät vyötäröstä, mutta koitamme elää niidenkin kanssa. Huomenna menemme katselemaan lisää vaatteita ja kuvailemaan ulos. Ehkäpä.

Miru hei Miru nyan mirujaviinaaa
mirumizore mirutaas Tähän väliin sanon, että valaistus ei ollut kovin hyvä ja siitä johtuu näidenkin kuvien laadut. Huomenna paistaa aurinko, joten parempia kuvia luvassa. Itse kiinnyin nyrkkeihin ja ~nyaaaan posetukseen, mutta korvat puutuvat vielä :(. Ei vaan... Ja tosiaan, emme ole alkkiksia, emmekä mainosta mitään viinimerkkiä tai mitään, Miru vain sattui olemaan pullon lähellä ja kuva oli napattava, koska asento ;). Ja nyt jatketaan suloisen kauniin Yamin kuvilla. nowaru Yami huoooooo Yamij Yamija koirayami
Ja juu, emme mainosta myöskään hesburgeria, piti vain nopeasti saada tausta ja se sattui olemaan lähimpänä :>. Yami on kaunis 'pimeydentyttö' ja tuollainen varjokuvaus sopii hyvin hänen punaisiin hiuksiinsa ja vaaleisiin kasvoihin :). Mutta siinä olivat tytöt tällä erää, huomenna lisää, jos saamme vaatteita, kenkiä ja kuvia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti