lauantai 27. huhtikuuta 2013

Studiolla

Väsäsimme jokin aika sitten pahvilaatikosta -siitä jossa nuket tulivat ;3- ja paperista pienen 'studion'. Koska älynväläys kävi illansuussa kylässä valaistus ei ollut kummoinen ja jouduimme käyttämään keinovaloa, joka ei ole kovin kaunista. Ja innostuin taas muokkaamisessakin... Ehkä liikaakin :> 1huahsurkea

Hirveän varjoisa kuva... Mutta siis, tyttöjen päällä olevat mekot ovat heidän koulupukunsa mekot. Heillä on koulussa kaksi eri pukua, tämmöinen mekko ja sitten hame+paita yhdistelmä :). Hehän käyvät yksityistä vaihto-oppilaina ja vieläpä eri luokka'tasoilla', mutta heillä on sama opettaja ja koulu, jolloin koulupuvut ovat samanlaiset, pikku yksityiskohtia lukuun ottamatta.
Esimerkiksi kuten kuvassa hieman näkyy, Mirun -nuorempi=alemmalla luokalla- hame on pidempi. Lisäksi yläosa on lyhyempi, mikä tuo hieman 'lapsekkuutta' hänen koulupukuunsa.

1ihhih
Huomaan että kuvanmuokkausohjelma ei ole tykännyt tästä kuvasta D:. No jokatapauksessa, tässä näkyy Mirun kouluhame joka on muistini mukaan pidempi ja enemmän vekeillä. Lisäksi tuo kaitale taisi olla kapeampi?

1mirutähtiä

Tämä lyhyt persikanvärinen coctailtyylinen mekko taasen on ihan muuten vaan tehty. Piti tehdä jotakin kyseisestä kankaasta kokeeksi ja onhan tuo nätti. Ehkä kyllä hieman liian lyhyt.... :D

1noisaumat

Ja tässä näkyy Yami neidin kauniit hiukset. Tämä prinsessatyylinen mekko on tehty myös samalla ajatuksella kun edellinen :D. 

1yamikakkooii

Tässäkin kuvassa näkyy, että muokkausohjelma piti pilkkanaan huonosti valaistuja kuvia D:. Mutta Yami on siltikkin kaunis, kuten aina.

2liikaaboostii

2miruvalo

2sumeahame

3mmh

Tästä kuvasta rajasin Yamin pois tarkennuksen takia :l. Neitokaiset istuvat tässä kuvassa juuri valmistuneella sohvalla, joka on verhoiltu samalla kankaalla, josta prinsessamekko on tehty. Ja ouch Mirun kädelle on käynyt aika pahasti XP.
Mutta juu seuraavaan kertaan :3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti