maanantai 29. huhtikuuta 2013

Sunshine in the air

24.4-13 049
Pieni faili kädessä D:. Tämän tulppaanitaustoitetun kuvasarjan tarkoitus oli antaa hieman esimakua tyttöjen menneisyydestä :). Mutta se ei varmastikkaan onnistunut kovinkaan hyvin. Aiemmin kaksikolla oli tapana pukeutua hieman erilailla, kuin pastellinsävytteisiin hörhelömekkoihin rusetteineen ja pitsineen. Housut ja revitty lookki oli nimittäin heidän 'entisessä' elämässään välttämätöntä, mutta siitä lisää joskus toiste ;).

24.4-13 086
Nämä farkut Rose joutui ompelemaan käsin, kiitos ompelukoneemme mysteerisen hajoamisen -ei sillä että tämä olisi ensimmäinen saati viimeinen kerta, kun se tekee niin...Minä kaavoitin kyseiset shotsit hieman silmälläpitäen tulevaa menneisyydestä kertomista/valoittamista.

24.4-13 094


24.4-13 116
Koska kameran asetukset temppuilivat kanssani sisäkuvista tuli onnettomampia kuin halusin ja niimpä menin ulos kuvailemaan aurinkoon. Tämä kuva on muuten aivan nurinkurin.... Oikeasti koriste kuuluisi olla vasemmalla puolella. Koristeessa on muuten hopeinen rusetti ja ketjun päässä neliskulmioinen lasihelmi.

24.4-13 117
Tässä kuvassa näkyy kuinka vinossa Yamipolon peruukki on -shame on me >.<''-, mutta toisaalta sen ansioista kauniit kulmakarvat näkyvät! Yamin kulmakarvat ovat todella kauniinsävyiset, joten yritän melkein aina kuvatessani kohottaa etuhiuksia jotta ne näkyisivät :D.

24.4-13 118


24.4-13 149
Tämä oli ainoa siedettävä kuva kaksikosta yhdessä. En tiedä mikä on syynä, mutta uusi objektiivi ei tykkää tarkentaa molempia neitokaisia samaan kuvaan. Suurimmassa osassa on vain jompikumpi selvänä... No, pitää opetella lisää ;)

24.4-13 125
Yh melkoisen synkkä, kiitos Mirun alas olevan katseen. Tässä näkyy Mirun mekossa oleva nätti rusetti. Ostimme ne muutama viikko sitten ja olen aivan rakastunut niihin :D. Haluaisin vain ommella mekkoja ja niihin rusetteja ja upeita pikkuruisia nappeja, joita emme ole päässeet vielä käyttämään. Yläosa on tässä mekossa ommeltu käsin. Kone temppuili taas, mutta kyllästyttyäni ompelemiseen käsin tappelin sen kanssa ja lopun mekon sain kuin sainkin ommeltua koneella!

24.4-13 141
Yh, hieman ylimuokattu. Mirun naama on joka kuvassa aivan harmaa ja kalpea paitsi posket hohtavat oransseina :'D. Oranssit posket ovat kyllä erikoiset, mutta jotenkin samalla suloiset.

24.4-13 120
Ja kaikki varmasti tajuavatkin, että sininen hius on pidennystä. Mirulla pidennykset näyttävät yllättävän kivoilta ja niillä saa mukavaa vaihtelua. Yamillahan on kauniit pitkät hiukset luonnostaan. Tosin myös Yamilla on lisäke olemassa, sitä ei vain ole sovitettu ja kuvattu. Ehkäpä seuraavalla kerralla ;)?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti