sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Sun that doesn't shine

...in our paradise. 
That sun should go and hide.

Red lady in the woods

Eheem. 
Hei taas kaikki :'D. Olen ollut kauhean laiska ja työssäoppiminen on väsyttänyt mua ihan kauheasti koko kevään, joten en ole paljoa postaillut. Mutta sen varmaan edes osa on huomannut, eh?
Olen tosin aika aktiivinen silloin tällöin instassa, koska sinne on niin nopsaa ja helppoa laittaa kuvia, mutta oh god. Rakastan blogia, bloggaamista ja mun nukkeja, joten on varmaan aika tehdä paluu tänne blogin puolelle pysyvämmin, kuntuo kevätkin suo aurinkoa ja kuumuutta tänne U___U.
Joten olkaatte hyvät. Aloitetaan Kaorun kuvasilla >:3.

Kaoru Prince or killer, how would I know Searching for a good target? I will find your soul. No matter what it takes.

Oh, okei. Tässä siis surkea kokoelma iltaisia kuvasia Kaorusta. Vai olikohan se teknisesti edes ilta kun kuvat napsin :'D. Ei voi muistaa hei. Ja juu. Hommasin Shinkun stockit jotka Eririnin päällä ekassa kuvassa majailee. Tho kengät meni Hime-Saman jalkaan, mokomakin pikku varas. Tho empä voinut moiselle pastellipäälle sanoa ei =A=...

I hate you, but I love you. But you can bet I'm not gonna say it to you.

Jaaa, sitten. Käsi ylös jos ootte kyllästynyt Makoton jääräpäisyyteen, kuten mä!
Vois jo antaa Harukalle anteeks kun käytännössä se ei edes ollut Harukan syytä TwT. mutta hei, ehkäpä jatkamme tästä aiheesta ensi kerralla, kun puimme kuvatarinassa suhdesotkuja >:3??

Jatketaan Mion ja Misakin kanssa.
Ne lähti tänään seikkailemaan metsään ja oi luoja, en edes jaksa selittää kaikkea, mitä kävin läpi näiden kuvien ottoon, joten olen hiljaa ja koettakaa nauttia näistä kuvasista ;3;.

How did that happen?

In the woods was a girl... Girl that was searching for love. That girl did know, there someone was that already loved her. Untitled That guy was really cute. Everything a girl like her would like. But she didn't care for looks. She only wanted to own someones heart. But little did that girl know... That boy was ready to give his heart for her. But how would girl like she took a heart from boy like him?

Oookkeih. Jätän teidän mielikuvituksenne varaan mitä tuolla tapahtui >w<.
Mio rukka, kun Misaki taklas neitosen maahan niin sen hiukset kärsi aikamoisen sotkun. Mutta hei, ehkäpä Misaki onkin ensinäkemällä pölypallero :'D....
Misakille täytyy kyllä antaa creditit tyhmyydestä, Mioa ei kannata suututtaa ;O;.

5 kommenttia:

 1. Wäää! Miten ihania kuvia! Olen aina ihan innoissani kun postaat nwn ,mietin tässä onko kaikilla nukeillasi profiili ,sillä en ole ihan varma nukkejesi tämän hetkisestä määrästä. :D Kuinkas paljon niitä on? >3<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaw kiitos ;3;. Mulla on jtn 23-25(?) omaa ja siskon nelikko on täällä kanssa. Ja ei, ei niille kaikille oo vieläkään profiileja koska oon ollut laiska tekemään mut aattelin joku pv ottaa itseäni niskasta ja laittaa ne ylös vaikka puuttuvien tietojen kera et ihmiset voi tarkistaa nimet oikeisiin naamoihin :'D.

   Poista
 2. Oooh ihania noi ensimmäiset kuvat Kaorusta! Rakastuin tohon tokaan kuvaan missä se on kiven päällä >-< ♥ Haruka ja Makoto on niin söpöjä gaah~ ja viimeinen shootti noista kahdesta♥♥♥
  Sulla on ihanan isoja kuvia! Pohdin et saako niitä jostain bloggerin asetuksista isommiks..? Ja ah mikä laatu♥ sun kuvia katellessa kyllä silmä lepää ^-^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan kuvat flickrin kautta :D. Tosin bloggerin kautta kuvaa klikkaamalla saa muistini mukaa; pieno, iso, erityisen suuri (tai vastaavat vaihtoehdot xd) ja alkuperäinen koko.

   Poista
 3. Moi! Tämä ei ole mainos minun blogistani, vaan ajattelin ilmoittaa sinulle, että olen maininnut blogisi minun blogissani "Suosikki Blogini" postauksen yhteydessä. :) Jos haluat käydä lukemassa mitä sanoin sinun blogistasi tässä linkki sinne:
  http://sininnukkeblogg.blogspot.fi/2016/06/suosikki-nukkeblogini.html

  Tämä ei velvoita sinua kommentoimaan/lukemaan tai mainitsemaan blogiani millään tavalla. Lisää voit lukea itse postauksesta.

  VastaaPoista