torstai 5. tammikuuta 2017

Happy New Year 2017 and 2016 in a nutshell

...I'm so not late. Like. No.

Happy New Year 2017!  
Heissan!
Toivottavasti teillä oli kiva loppuvuosi. 
Tulin tekemään 2016-postausta, koska multa puuttuu vielä parisenkymmentä kuvaa tarinasta (yas oon tekemässä todella pitkää kappaletta). Ja samalla ajattelin vähän kertoa 2017-vuoden suunnitelmista.

Aloitetaan siis!

Tammikuu

Let's dance my lady
Tammikuussa tein Q&A vastaukset mutta taisin jättää vuosikatsauksen tekemättä, koska... Olin laiska? Vastailin myös liebster awardeihin (kiitos niistä♥).
Taisin kerran elämässäni tehdä jotakin järkevää -keskityin kouluun.

Princess of the hills  
Kuvasin jäätävässä ilmassa näitä. Hrrh.
Tammikuussa hommasin Willow'n ja Piperin. Muita ei tainnut silloin tänne tulla?

Helmikuu

Happy valentine's day! 
Mio ja Misaki olivat ystävänpäiväkuvassa, koska elämä.
Mio sai söpön lukkokaulapannan Misakilta.

Happy Birthday Stanley!  
Stanleyn syntymäpäiviä vietettiin ennen ystävänpäivää 12.2 ja juhlittiin pojan kanssa ottamalla yhteiskuva ponikokoelmistamme. Isot on minun ja pikkuiset Stan-chanin XD.
Helmikuussa ei kai tullut nukkeja lainkaan? Taisin hommata Shiron (läppärini, juu nimeän elektroniikkani) joten...

Maaliskuu

Piper 
Piper ja Willow saivat obitsut ja esiintyivät ensikertaa blogin puolella. Maaliskuussa taisin tilailla peruukkeja, obitsuja ja nukkeja. Tein myös kuvatarinaa.

  Willow

Maaliskuussa tänne siis muuttivat Kaoru(10.3) ja Chinatsu(15.3). Joista ei ole yhteiskuvaa tyrkätä tähän...
Chinatsu aiheutti sydämentykytyksiä postin mokailujen takia, mutta sain neitosen kotiin, myöhemmin kuin Kaorun vaikka samaan aikaan tilasin, koska tilasin hänet siskojen osoitteeseen eri kaupunkiin :').
Luojan kiitos ne ei ikinä ole kieltäytyneet siitä vaivasta, koska repisin hiuksiani muutoin.
Maaliskuussa vasta taisin saada läppärini ja Ronaldkin sai omansa!

Huhtikuu

Red lady in the woods  
Eririn  sai Shinkun(2014) stockit itselleen, miinus kengät, jotka Hime-sama pölli. Huhtikuussa tein pätkän tarinaa jälleen. Ainoa postaukseni itseasiassa, kuten aika useasti muinakin kuukausina :d.

I hate you, but I love you. But you can bet I'm not gonna say it to you.

Tämän halusin vain tyrkätä tähän, koska rakastan näitä kahta, äwh ;^;...
Ja Huhtikuu oli ilmeisen lämpöinen ja kuiva kuu, ei lunta ja loskaa juurikaan. Joten kävin kuvaamassa keskivertoa hitusen enempi, talvella olin hieman koomassa kokonaan.

Taisin lähettää Yukin näihin aikoihin Jayalle/Duskminded'ille? Ôkami sai ainekin omaa käsialaani olevan nassun ja olin taas maassa vaikka oli uudet siveltimet. Koska en ikinä ollut tyytyväinen siihen nassuun, murrrr. Niinja nämä kuvat eksyi toukokuussa vasta blogiin, koska elämä.

Toukokuu

Searching for a good target?

Toukokuussa kävin kuvailemassa Kaorua.
Otin myös shoottia Misakista ja Miosta.
Ompelin mekot Chinatsulle ja Piperille. Hmm muuta kummaa ei tainnut käydä, koska olin työssäoppimassa, jotta voisin valmistua niin kiinnitin kaiken energiani ja keskittymiseni siihen. Ja valmistuin kyllä. En tosin mennyt valmistumisjuhliin, koska matkasin heti työssäoppimisen loputtua siskojen luokse, koska pikkuinen koiruuteni Napoleon oli syntymässä ja ofc tahdoin olla siellä näkemässä kun mahdollisuus oli♥.

But little did that girl know...


Kesäkuu

This flower crown belongs to my beloved one  
Kesäkuussa taisin postata vaan kerran, mutta yritin osallistua Pullip Suomen kesäkuvahaasteeseen ja vähän failasin lopussa, mutta kesäkuussa se meni ihan ok. Ulkona en kuvannut paljoa, koska siskoilla ollessa en jaksa rampata rappuja +siellä on liikaa porukkaa. Ja niillä asuu kuulemma joku nukkeilijatyttö naapurustossa, joten en halunnut mennä ulos kuvailemaan viime vuoden traumat saaneena XD.


I can see my reflection fading
Mulla oli kuitenkin Ritsu, Kaoru, Sakaki,Haruka, Luca ja Stanley. Taisin ostaa ekan G4 ponini, joka ei oikeastaan nukkeihin liity, mutta. Ja yksi ilta kun käytiin siskon kanssa viemässä koiria ulos, me nähtiin lentoharjoituksia pellolla, joten ajettiin lentokentälle kuvaamaan koneen laskeutumista(✪㉨✪). Se oli ihan miellettömän mahtavaa. Yritimme kanssa ottaa Stanleysta kuvan niin, että kone tulee takanta, mutta Stanleyn löysin lonkkien ja hitusen huonojen housujen takia se hieman meni huonoon posetukseen siskon käsissä, joten en lisää sitä tähän, huah.

Ah ja Yuki tuli kotiin. Muistan kun aamulla kauheassa helteessä katsoin, että hops viesti on tullut ja huikkasin siskolle, että lähden hakemaan pakettia. Poljin läheiselle ärrälle ja meinasin kuolla kuumuudessa, koska hyh, elämä. Mutta kun pääsin takaisin kotiin (joo kutsun siskojen kotia omakseni, koska voin) ja avasin paketin meinasin kuolla. Oikeasti. En vieläkään sisäistä miten ihana Yuki on ja te tulette näkemään sen ihanuuden tässä kuussa ja sen jälkeen spämmin loppuvuoden teille Yukia!! Okok jatketaan...
   Yellow fields 
Heinäkuu


I wonder how many souls are lost in these woods 
Heinäkuussa en postannut, enkä oikein loppuvuonna muutenkaan. Tulin kotiin heinäkuussa ja käytiin äidin ja koirien kanssa autoilemassa joten otin Chinatsun mukaan ja näpsin kuvia. Tein heinäkuussa aika paljon kaikenlaista ns. askartelua. Mm. Verona sai kokonaisen ''verisen'' asun. Eli valkea mekko veriroiskeilla ja rusetilla ja glitterillä. Kengät, jotka modasin kokonaan eri mallisiksi maalasin valkeiksi ja lisäsin veriroiskeet hitusen myös glitteriä. Kärkiin laitoin ruusut ennen maalailua. Nyt toinen on irronnut jo ja se pitäisi liimailla takaisin.. Asuun kuului glitterirusettipinni ja laukku, jossa on ruusuja 3D verivalumat, punaisella glitterillä ja veriroiskeilla. Tein laukun pikkuisesta rasiasta, joten sen voi avata ja sulkea.

Bloody dress 

 Kävin kuvaamassa ryhmäkuvan neitosistani ja kokeilin kanssa siimaa Eririnin kera järven yllä. Eli valikoin typerimmän mahdollisimman paikan ensimmäiselle yritykselleni, mutta onnistuin siinä(ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧.  Protip, jos et saa nukkesi silmiä suljettua (vanha malli) sido ne. Ja hei, se toimii.

I'm invisible no one can see me when I dance

Ja tässä vielä kuva niistä neitokaisistani.
Olin aika ylpeä kyseisestä kuvasta, koska puin jokaisen uuteen asuun (suurimmalla osalla on toisten stockit) keräsin nuket koriin ja aamulla ajettiin läheiseen puistoon kuvaamaan poppoota. Asettelin nitä niin kauan ja mua hermostutti rikkinäisen kamerajalan kanssa kuvailla julkisella paikalla suurta nukkelaumaa ja äwh.

All my ladies  
Elokuu

Elokuussa hankin Miltonin ja heinäkuussa tilaamani kamat cool catilta tuli tilasin sukkiksia ja kengät, en muista oliko jotain muutakin mukana ja ompelin myös mekon Hanabille... Koska en blogannut, en ladannut kuvia juurikaan nettiin ja... mulla ei ole niitä tähän!? Pfft mitä ihmettä idiootti minä щ(ಥДಥщ)! Ah, niin, enhän mä voinut ladata kuvia nettiin, koska en päässyt mun tietokoneelleni, koska Napoleon, joka muutti tässä välissä meille kotiin söi mun laturin johdon╮(─▽─)╭. Joten hei, blame the puppy. Taisin elokuussa jostakin syystä,- jota en muista- mennä siskoille taas ja ostin siellä ollessani erään neitokaisen (Shiori) joka on instassa näyttäytynyt joulukalenterissa.

Syyskuu
Lead me trough the darkness, be my light  
Okok. Syyskuussa olin jo päässyt tietokone-elämään takaisin ja kys neitokin saapui kotiin. Postasin kuvatarinaa mmmh, muuta ei tainnut käydä? En muista oliko se syyskuussa, mutta löysin neitoselleni myös peruukin, jonka hommasin sitten, Kuvia en paljoa ottanut, koska minun piti vahtia omaisuuttani tuhoavaa pikkukoiraa ja olin hieman masentunut, kun nukkesuunnitelmat kesältä meni myttyyn... Ah ja Oka sai taas uutta nassua...

Lokakuu
D stands for Dai  
Dai pääsi kameran eteen, kun aloin fiilistelemään joulua, koska miksi ei. Asensin jouluvalot ulos, tein bokehfiltterin ja menin kuvailemaan. Oon hei aika ylpeä, että osaan viimein käyttää noita. Tosin hävitin kasan 2015-vuoden filttereitä, mutta waevö. Lokakuussa en postannut, mutta otin kuvia ja ostelin nukeja taas. Laitoin kanssa tilausta cool catille kanssa. Ja taisin laittaa Ôkamin ja yhden toisen pääkyn tässä kuussa kustomiin?

Shake it up, shake up the happines wake it up, wake up the happiness

Marraskuu

Marraskuussa postasin kerran, käyttäen lokakuussa otettuja kuvia, koska olen kiero ihminen, ei vaan halusin jakaa ne kumminkin. Marraskuussa ostin joululahjanukkeni ja yhden nuken joka oli vähän impulssi (kuten toinen joulunukeista ja oikeastaan ensimmäinenkin, mutta hei tunnin suunnittelu on suunnittelua, eikö). Hommasin myös kys nukelle peruukin ja kustomoin sen silmiä hitusen glittereillä. Jossain vaiheessa sain kanssa mollikselta tilaamani obitsut mutta kumpikaan ei ollut tälle neitoselle ja cool catin paketti saapui ja kokosin yön pikkutunneilla erään pikkuisen neitokaisen suuren tukan kera, tulette senkin tapaamaan tässä kuussa jahka saan kuvatarinan kokoon. hmmh, taisin kanssa laittaa FMD'lle tässä kuussa peruukkitilauksen uusia nukeja varten ja ostin kanssa simmut ja Ethanin stockit. Myös marras/syyskuun vaihteessa hommasin Merl nostalgian stockeja.

Joulukuu

Beautiful roses for beautiful lady 

Joulukuussa osallistuin pullip suomen joulukalenteriin. Ja pidin kanssa instassa kalenteria, jonne postasin ne kuvat. Se oli hitusen haastavaa, koska piti ensin ottaa kuva järkkärillä, laittaa koneelle, muokata, ladata nettiin, mennä kännykälle, ladata kuva kännykälle ja sitten vasta sai sen instaan. Ja mä tunnetusti(luulen) olen aika laiska, mutta melko hyvin pysyin tahdissa vaikka joulukuu oli muutoin elämässäni aika hektistä.
All I need is peace and beat  
Joulukuussa lähdin taas nimittäin siskoille ja otin Piperin mukaan.
Jossakin vaiheessa joulunukkejen peruukit saapui ja sain Ninalle, -joka tuli modattuna- silmämekanismin. Vaihdoin joulunuketeille siis peruukit, simmut ja silmät kroppineen. Joulukuussa ei tainnut tapahtua muuta jännää?

I'll miss you but I hope to see you next year
Paitsi tietty se, minkä näittekin jo heti :D. Ostin Xiao Fanin! 
Neitosella ei ole nimeä, mutta obitsu oli tullessaan ja vaihdoin väliaikaiset silmät ja ripset neitoselle.
Jostakin syystä neidin pään takakappale oli sulanut obitsusta, en ole ennen neloskroppaisilla nähnyt/kuullut siitä, mutta nytpä olen. Leikkelin ruman sulaneen osan pois, vahvistin obitsun ja kasasin tyttösen. Tietty suojasen takakappaleen teipillä. Mä en ole liian hysteerinen sulamisen suhteen, se on harmittava asia, mutta pikkuinen ei haittaa mua liiaksi. Mutta toi takakappale tuntui jotenkin pehmeälle sulamiskohdan ympäriltä joten hitusen pohdin miksi... Onneksi neloskroppaisille on astetta helpompi ostaa uusi takaraivo :I.


So different but still so same
Siskokset Noel(Bloody Red Hood) ja Perrie(Nina) aka mun joulunuket.

Muuta asiaa mulla ei juurikaan ollut. Kävin joulukuun pakkasissa liukastelemassa metsässä ja kuvasin kuvatarinaa teille, mutta kuten alussa kerroin parisenkymmentä sisällä kuvattua kuvaa puuttuu välistä... Kun olin kuvaamassa niin pari lenkkeilijää koirineen yllätti mut. Olin hieman ehem, kun eka tuli kahden villin koiransa kanssa, jotka olis halunneet tulla moikkaamaan mun nukkeja. Tyyppi hihnan päässä sanoi vaan, että ''onneks nää ei ollu irti'' itse en tainnut vastata mitään, koska olin aika hämmentynyt tilanteesta XD. Seuraava tuli, kun olin melkein lopetellut kuvaukset ja katseli sekin aika pitkään.
Kaipa se on omituista, että mun ikäinen ihminen liikkuu metsässä kahdeksan(?) nuken ja kameran kera...

Merry Xmas~♥!

Mutta, hyvää uuttavuotta, toivottavasti vuosi on teillä alkanut kivasti (mulla on *köh*) ja toivottavasti tästä tulee kaikille ihan mahtava vuosi!!

*Huom, tiedoissa voi olla pikku puutteita, koska mulla on surkea muisti XD (selasin instaa, kalenteria ja kuviani, että sain muistettua järjestykset, oh lord).

Btw, kuka nukeistani on suosikkisi? 2015 ja 2016 instasuosikki näyttäisi olevan Hanabi aka Hime-sama XD. Stanley piti aiempana vuonna aika hyvin sijaa kanssa. Mä tietenkin pidän kaikista nukeistani ihan miellettömästi ja viimekuussa olin uutukaisista aika innoissani, koska Nina ja BRH on olut aika kauan mun haaveissani ja suunnitelmissa ja Nina on ihan Holy Grail mulle. Koska en ikinä uskonut, että saisin sen nuken hankittua itselleni. BRH on ollut sellainen, joka on aina ollut suunnitelmissa ja kun se tuli kohdille ihan ok hintaan niin oli ihan pakko nopsaan kotiuttaa neito, enkä kadu se on ihana 25cm L-obitsunsa kera.

6 kommenttia:

  1. Sulla näyttää olleen tosi monipuolinen nukkevuosi! Ainakin olet kotiuttanut monta kaunista nukkea ja ottanut paljon ihania kuvia, joita on tässä vuoden aikana saanut ihastella. <3 Mitään ykkössuosikkia nukeistasi mulla ei taida olla, taidan tykätä kaikista vähän liikaa... Dai ja Ronald ovat aivan ihania, lisäksi tykkään Lucasta ja Stanleysta tosi paljon! Tytöistäsi Chinatsu lienee ykkössuosikkini.

    Hyvää (nukke)vuotta 2017 sinnekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Awh, kiitos >/////<. Mulla oli taas yksi sellainen 'ei-varmaan-tule-paljoa-nukkeja-vuosi' ja sitten hankin pikkuisia enemmän kuin pitikään :'D. Chinatsua ja Ronaldia ja Daita pitäisi pitää kyllä enempi kameran edessä, ne ei ole paljoa siellä hengaillet vaikka rakastan niitä kamalasti ja tykkäisin kuvata, mutta jotenkin muut aina menneet edelle, hmph. Tosin Chin tuli vähän tuohon kuvauskooman aikoihin, joten. Mutta yritän tänä vuonna kuvata noita vähemmälle jääneitäkin :D!

      Poista
  2. Tykkään tällasista kuluneen vuoden muistelu -postauksista, kiva nähdä mitä kaikkea on tapahtunut silleen tiivistetysti. ^-^ Sulla on niin paljon sulosia nukkeotuksia, että on aika mahotonta valita lempparia. Makoto ja Haruka tulee ekana mieleen, ne on musta niin söpöjä! :3 Uudet neitisi näyttää ihanilta, toivottavasti pian niistä näkisi lisää kuvia. c: Ja toivottavasti postailet taas pian!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äääps, kiitos kovasti♥. Mäkin tykään kauheasti tällaisista postauksista, missä on vuosi tiivistetty, niiden lukeminen on kivaa ja tekeminen kanssa, kun aina ei itsekkään muista mitä kaikkea on tapahtunut ja sitten kun muistaa niin :'D. Mutta juuh. Uudet neitoset on itseasiassa saamassa ensiviikolla peruukit, joten kuvia tulee varmasti!

      Poista
  3. Todella kivan näköinen vuosi sulla on ollut <3 Ihan sairaan hyvä postaus, oikeesti- sun blogi on niin hyvä, et on pakko liittyä :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äääwh, kiitos kovasti >w<. Olen kyllä ollut aika epäaktiivinen vuoden aikana, mutta koetan tänä vuonna postailla vähän enempi vanhana malliin!

      Poista