sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Plans for 2017 and some more....

...you wan't a s'more?


In the snow  
Krhm. Juu tuotanoin. Mulla ei vieläkään ole kuvatarinaa, mutta huomasin että viime postauksesta unohtui täysin 2017 vuoden suunnitelmat!
Ja koska eletään jo helmikuun kahdettatoista (Tänään on Stanleyn synttärit herranjumala!!) niin olen päättänyt tehdä muutaman 'uuden vuoden lupauksen'.
Josko aloitetaan siis niillä?

Olen päättänyt, etten hanki enään uusia neitoja, jollei tule jokun ihan pakollinen hankinta. Mutta tämä vain siksi aikaa, että kesken olevat neidot, joilta puuttuu obitsu/peruukki/silmät on valmiit. 

Eli annan itselleni luvan hankkia neitosia, kun Bambinalla on uudet silmät ja kroppa (peruukki tulee ensiviikolla ja katson vaihdanko sen eräälle toiselle päittäinsä).
Perriellä on uusi kroppa. Falinella on uusi tukka(se tulee ensi viikolla kanssa) ja öäm ketäs muuta mulla olikaan kesken hmm... Neitoset taitaa muutoin olla ok.

Seuraava lupaukseni on keskittyä tänä vuonna enemmän poikiin. Viime vuonna tuli tyttöjä taloon kauheasti sen takia, että ihmiset myivät kauniita tyttöjä pois ja en voinut olla ostamatta niitä, jotka halusin. Eli enempi itsehillintää vaikka Piper, Chinatsu ja Perrie sekä Noelkin olivat melkein suunniteltuja ostoksia.

Kolmas lupaukseni on, etten osta niin montaa nukkea. Koska määrä lähentelee kolmea kymmenystä niin sen ei tarvitse kasvaa liian nopsaan. 
Mutta en edelleenkään halua kieltää itseäni ostamasta jotakin, jos oikein haluan, joten kiellän vain impulssiostokset. Eli yritän vaatia itseäni odottamaan päivän ja miettimään tahdonko todella sen nuken kokoelmiini vai voisinko elää ilman sitä.

Neljäs lupaukseni on hankkia itselleni syntymäpäivänukke, joka on nukke jonka todella todella haluan. Koska I'm worth it (en ole).

Ja se lupauksista.


It's a beautiful day 

 Yritän nyt olla järjestelmällisempi, joten eäh....

Nukkehankinnat 2017
Enemmän poikia. Haluaisin myös Nana-chanin, koska kulmakarvat, ilme ja meikki ja äh.
Myös mio isul ja taeyang on hankinnassa jossain vaiheessa.

Hankinnat nukeille 2017
Proppeja. Stockeja. Turboripset. Ja kaikki, mitä tarvitsen nykyisten nukkejen valmiiksi saamiseen. Eli kaksi obitsua, silmät ja peruukki.

Tavoitteet 2017
Kaikki tässä vähän toistaa itseään, mutta tavoitteena olisi jälleen kuvata vähemmän kameran edessä olleita, huomasin esim Kein ja Lyndonin olleen paljon vähemmän kameran edessä viime vuonna! Mutta Ronald ja Dai, tuo hankala pikku pariskunta on suurin tavoitteeni :'D...
Aion myös lopettaa tarinan ensi osaan, koska en jaksa jatkaa sitä. Ja koska en osaa kuvata tarinoita. Tekisi mieli ennemmin kirjoittaa, mutta tykkäisin kuvista.
Mutta aion vielä kertoa eräästä kohtalokkaasta päivästä, joka muuttaa erään pikkuisen neitokaisen elämän, joten sen verran jatkan, vaikka se on lähinnä ns. spinoff. Voitte toki arvailla kenestä on kyse ja mitä tapahtuu ;).

Ja tietty pikku hartsipojalle tahtoisin uudet silmät, kasan vaatteita ja proppeja, sekä uusia käsiä ja ehkäpä kaverinkin?
Haaveilen ja kuumeilen myös DD'stä tai Smart doll pojasta, haluaisin oikeastaan molemmat.


I'm green with envy

Että sellaista tälläkertaa, hmph.
Happy birthday Stanley!  
Niiiin. Ja se tärkein, eli Stanleyn synttärikuva!

Vasemmalta oikealle; Ai, Kei, Stanley, Luca, Ritsu.
Kaoru istuksii edessä ja hieman blurrina, koska käytin 50mm ja se ei halunnut tarkentaa kaikkiin kunnolla... Oma moka, ensi kerralla kokeilen olla ahkera ja vaihdan toiseen objektiiviin XD.

Mutta mutta... Koettakaa pärjäillä ja toivottavasti saatte paljon suklaata ystävänpäivänä O3O!!
Haluaisin kuvata tuon yhden tarinan ystävänpäiväksi, mutta se hitusen spoilaisi varsinaista tarinaa hmmh...

2 kommenttia:

 1. Heips! Tosi kivoja suunnitelmia! Tykkään etenkin siitä, jos aiot keskittyä poikanukkeihin! ;) <3 Tyttösikin ovat suloisia, mutta kyllä Stanley Isul-jengeineen sekä komeat Taeyangisi ovat vieneet sydämeni! Kaiken tämän sanottuanikin, niin Pullip Nana-chan on kyllä ihana, näkisin mielelläni sitä sinun kuvaamanasi. :)

  Haha, tuttu tunne tuo, että pitäisi pakottaa itsensä miettimään pari päivää ennenkuin klikkaa nuken ostokoriin... x3 Mutta joskus on vain sellaisia tapauksia, joista tietää heti että ne on ostettava ja sitten ei auta pohtia yhtään pidempään. Minäkin nappasin juuri yhden Blythen parin minuutin mietintäajalla ostokoriin ja siitä kassalle. Seuraavana päivänä oli vähän sellainen olo että tuliko tehtyä nyt hätäisiä päätöksiä, mutta tällä hetkellä tuo nukke on kaupasta loppuunmyyty, joten hyvä vain että toimin nopeasti. Joskus sitä vaan tietää heti, että tämä nukke on niitä joita ei halua päästää lipumaan ohi.

  Hei, hienoa jos hankit DDn tai - etenkin! - SmartDoll-pojan!!! SmartDoll-poikia on ihan liian vähän ihmisillä, minusta olisi mainiota jos niistä näkisi enemmän kuvia erilailla stailattuina!

  Hauskaa ystävänpäivää sinulle ja nukeille! *ojentaa Stanleylle suklaarasian* <3 :D

  Ihana tuo Stanleyn synttärikuva! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, pojat on kuitenkin ehkä enempi se 'munjuttu' tytöt on kivoja mutta välillä vähän tylsiä kuvata, kun tuntuu, että pojissa on enempi sitä jotain XD. Nana-chan on kyllä hankintalistalla, haluan ehdottomasti sen tyttösen tähän taloon, mutta pfft. En ole varma tuleeko vielä tänä vuonna...

   Minulla on etenkin nuo käytetyt, second hand nuket tosi heikko kohta, kun näen sellaisen jonka olen halunnut (käytännössä melkein mikä vaan nukke siis :'D) ja sen saisi niin helposti niin jos rahaa on niin olen ostanut. Olen pikkuinen hamstraaja kyllä. Pitäisi ehkä hieman pohtia ja miettiä ennen hankintaa, mutta mitä jos jokun vie nenän edestä kun pohdin :'D. Viime vuonna sain pikkuisen traumoja kun en saanut mokka mioa ostettua, joten kun ne tuli takaisin myyntiin niin tilasin heti vaikka rahat oli aika lopussa XD. Mutta oli pakko, koskasain pikkuisen nukkemasiksen, koska sen värisen neitokaisen hankinta on melko mahdotonta!

   Olen kuumeillut vuorotellen DD'tä ja Smart Doll poikia... Saa nähdä saanko säästettyä tänä vuonna rahaa siihen! Toivon ainekin. Josko joskus saisi molemmat, huoh. Liikaa nukkehaaveita.

   Poista